Tko smo mi

Dječji vrtić dječji svijet

dječji vrtić

Počevši s radom davne 1995. godine Dječji vrtić “Dječji svijet” bilježi stalni broj upisane djece. Od 2001. do 2018. godine dječji vrtić „Dječji svijet“ djelovao je na području Općine Petrijanec, a od 2005. godine djeluje na području Općine Beretinec. Kroz dugogodišnje pedagoško iskustvo u radu s djecom, radionice i druženje s roditeljima, kraće programe i igraonice za djecu, sudjelovanje na natjecanjima i neprestano usavršavanje svih djelatnika vrtića, vrtić se razvijao zajedno s djecom i za djecu.  Dječji vrtić “Dječji svijet” svakom djetetu omogućava razvoj maksimalnih sposobnosti,  pruža osjećaj da je voljeno i zbrinuto, podržava  dječju individualnost i posebnost,  potiče na učenje razmišljajući i stvara uvjete za zadovoljstvo u igri   i samostalno svakog pojedinca.

Dječji svijet zovemo se upravo zato što:
…želimo zajedno s djecom ući u njihov «dječji svijet» i što humanije živjeti u «odraslom svijetu»

…želimo sačuvati i razviti (a ne uništiti i isključiti) dječji način razmišljanja, maštanja i osjećanja u «odraslom svijetu»

…želimo zajedno s djecom nastaviti razvijati njihov iskreni pristup i ljubav te stvarnu kreativnost u svim aspektima života (učenje, međusobno komuniciranje, druženje…)

…vjerujemo da i mi od djece možemo puno naučiti te ponovno otkriti „dječji svijet“ u sebi kako bismo bili kreativniji i uspješniji

Vaš Dječji vrtić “Dječji svijet”

Nagrade i priznanja

Primili smo brojne nagrade i priznanja