IZJAVE DJECE O VRTIĆU


Vita M. (5,5g)
"Volim ovaj vrtić jer ima jako puno djece i volim se igrati. Dok dođe David onda se odemo igrati u magnetizam s magnetima od kojih gradimo kule. A dok smo vani onda se volim igrati lovice."

Igi K.J (7g)
"Ja volim ovaj vrtić jer ima paličnjaka i ribica i mogu se igrati. Najviše se volim igrati životinja."

Ante K. (6g)
"Ja volim ovaj vrtić jer je jako lijepi. Najviše se volim igrati s vlakićima kojima gradim prugu. Volim se igrati i na svjetlećem stolu, gle, sagradio sam jedan veliki otok koji ima ribe, mrkve, patildžana, koštice od bundeve, snijeg, kuću, ptičice."

Hana V. (5g)
"Ja jako volim dolaziti u vrtić jer imam puno prijatelja s kojima najviše volim crtati i graditi. Svaki dan crtamo nešto drugo i to me jako zabavlja. Još jako volim slagati u vrtiću puzzle."

Vida K. (6g)
"Volim vrtić jer se sa Sarom volim igrati "Imam, imam nešto." jer Sara to uvijek dobro izmisli. A na kompjuteru volim igrati "Sunčicu"."

Lovro P. (5g)
"Volim ovaj vrtić zato kaj imam puno prijatelja, knjiga i jako puno stvari. Najviše se volim igrati s letjelicama i s autima koje si sam sagradim."

Helena G. (3g)
"Ja volim što u vrtiću mijesimo tijesto i igramo se s plastelinom i pečemo svoje kekse. Sviđa mi se što uvijek možemo crtati i slikati temperama. Uvijek nešto zanimljivo radimo i uvijek imaš društvo u vrtiću."

Sara N. (4g)
"Sviđa mi se što ima puno centara i što si možeš odabrati u kojem budeš se igral, a svi su drugačiji i možeš ostati koliko želiš. Volim to što idemo svaki dan u šetnje i tamo uvijek vidimo nešto novo, a kad idemo na igralište sviđa mi se što se možemo ljuljati, spuštati po toboganu i igrati "igra kolo". Najdraža igra mi je "Igrali se miši"."

Dean J. (4g)
"Volim ići u vrtić, svaki dan radimo nešto novo. Volim to kaj istražujemo dinosaure, gradimo im igrališta, izrađujemo kosture. Volim to jer se puno naučiš i onda se doma razgovaram o tome. Dopala mi se i noć matematike jer sam bil s tatom u vrtiću i gradili smo svašta: dvorce, kuće, tornjeve. Velim ti – uvijek nekaj novo!"

Aurora H. (4g)
"Sviđa mi se u našem vrtiću jer pričamo priče i crtamo, kad se igramo u svjetlu i sjeni s dinosaurima, jer svaki dinosaur ostavlja drugačiju sjenu i zabavno je biti u mraku. Volim kad gradimo s tetama dvorce, kuće i mostove – to mi je najdraže jer je zabavno."

Marta K. (3g)
"Volim to kaj s tetom čitamo enciklopedije o dinosaurima i tražimo u knjigama nove dinosaure koje ne znamo jer naučim nešto novo. Uvijek se možemo igrati s puno prijatelja i u drugim centrima, a u šetnji možeš primiti koga želiš i uživati na friškom zraku. Najdraže mi je kad idemo na izlete pa idemo svaki put s autobusom drugo mjesto i uvijek vidiš neke nove biljke i životinje."

Nola V. (4g)
"Volim kad idemo na izlete. Onda hodamo u gumenim čizmama. Volim to što smo puno vani i po kiši i po snijegu i u gradu i u šumi."

Tvrtko P. (4g)
"Super mi je u vrtiću jer ima puno autića i dinosaura. Uvijek možeš graditi s hrpu materijala i uvijek teta donese nešto novo pa je zanimljivo. Dinosaure smo proučavali i volimo graditi dino park s prijateljima. Tu sam našao puno novih prijatelja."